Tuesday, July 1, 2014

Adik Firdaus

Kes adik firdaus ni betul2 menampar2 n menyiat2 hati segenap lapisan masyarakat,
sampaikan ada segelintir yang tak segan silu mencaci, melemparkan kata nista n siap hacked akaun facebook si ibu.

Memang! Memang nampak macam xboleh diterima logik akal,
 ' mcm mana boleh baju lusuh gitu' macam mana boleh kurus gitu' etc, etc.

Apa2 pun, saya pinjam kata2 Rasnah Kaharudin
"kes anak2 yang tak diberi jagaan sebaiknya oleh ibu tak mampu untuk melawan bilangan kes ibu ayah yang dibiar tanpa jagaan anak-anak"

so what would you say??

Ayat belit2, tapi faham kan? Ok , jom muhasabah diri, kurangkan mengutuk mencaci, siapalah kita nk menghukum kesalahan si ibu sedang hujung pangkal pun kita tak tau, doa itu lebih perlu agar diberi hidayah selalu, dah nak start cuti, time ni lah kita nak berbakti pada ayah bonda yg disayangi....^___^

2 Rajin Baca:

Anis Ifham said...

kes parent abai anak tak banyak, tapi kes anak abai parent sungguh banyak.

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

Assalamualaikum.. lepas baca tu tinggalkan lah komen yer..Sebarang kekurangan atau kelemahan diri saya harap kawan2 betulkan
-Saya budak baru belajar,kalau salah tolong tunjukkan :)